top of page

Verborgen gebreken

Wij werden als kinderen altijd gewaarschuwd voor kinderlokkers. Als kind heb je hele fantasieën hoe zo’n man eruit ziet. Ik weet nog goed, dat toen ik op de middelbare school zat, het gerucht ging dat er een kinderlokker voor de school stond. Hij droeg een lange zwarte cape en zijn gezicht was verborgen onder een capuchon. Heldhaftig als ik en mijn vriendinnetjes waren, gingen wij op zoek naar hem. We hebben hem niet gevonden.

Een goede maat van me en zijn vriendin T besloten haar huis te verhuren op het moment dat ze gingen samenwonen. We hadden na een strenge voorselectie een afspraak gemaakt met een jong echtpaar met een kind.


Ze stonden in het lege huis voor het raam op het echtpaar te wachten, toen er een auto de straat in reed en daar inderdaad een man, een vrouw en een klein meisje uitstapte en richting onze voordeur liepen. Haar mond viel open. De man was een jonge God. Ze kon hem tegen mij niet anders omschrijven. Ze schatte hem 1.92 lang, donker haar, hel blauwe ogen, een markant gezicht. Mijn maatje veegde attent als hij kan zijn het kwijl van haar kin en riep haar snel weer terug op aarde. Lieflijk voegde hij er aan toe dat het voor haar toch maar behelpen thuis was, met een *iets* mindere God.


Ze raakten bevriend met dat koppel en al snel brachten ze minimaal eenmaal per week wel een dag of een avond met elkaar door. Het was leuk en gezellig, zelfs een gezamenlijke vakantie werd al door hen besproken.


Op een avond, ze hadden wat gedronken, pakte die vrouw een handje chips uit het schaaltje wat op tafel stond. Met een blik, die zijn vriendin T op dat moment niet begreep, zei ze tegen haar man dat ze morgen wel overnieuw zou beginnen met lijnen. Ze had namelijk de hele dag nog niets gegeten. Het lief van mijn maatje, die zo zou kunnen solliciteren als dieetgoeroe, gaf haar meteen een preek dat niet eten, geen zoden aan de dijk zette. En zo’n streng dieet had zij helemaal niet nodig, vijf kilo eraf en ze was, zeker in haar ogen, helemaal top!


Tot haar grote verbazing, barstte ze in huilen uit. Snikkend rende ze naar het toilet, hen helemaal verbouwereerd achterlatend. Vragend keek T haar vriend aan, hij haalde zijn schouders op.


Na een minuut of tien kwam ze de kamer weer in. Mijn maatje keek haar vragend aan en vroeg wat er was. Met dezelfde vragende blik, keek zij haar man aan en hij zag hem bijna ongemerkt knikken en diep zuchten.


“Beloof me, dat wat ik nu vertel, dat dat tussen ons vieren blijft het is echt een groot probleem”, zo begon zij haar verhaal. “Natuurlijk“, riepen mijn vrienden in koor. Nog een keer keek zij haar man aan en haalde diep adem en ging verder “Henry, houdt niet van volle vrouwen en al helemaal niet van vrouwen met grote borsten.” Enigszins van zijn stuk gebracht, staarde mijn maatje naar haar volle D cup. “Precies, zei ze, je ziet het goed, ik ben alles geworden waar Henry niet van houdt”. “Ik leerde hem kennen toen ik veertien was, ik had maatje 34 en een kleine AA cup.” “We hebben al sinds de geboorte van Melissa geen gewone seks meer, maar hij houdt nog wel van me hoor, toch Henry?”

De jonge God, knikte braaf met zijn hoofd ter bevestiging. Zij vertelde dat de enige keren dat de seks wel lukte, de keren zijn geweest, dat zij haar borsten had afgebonden en ze zich goed geschoren had.


Mijn maatje kreeg een vreemde smaak in zijn mond, zijn vriendin haar gezicht stond ondoorgrondelijk. Ze wisten dat er een ontknoping moest komen, maar konden zich niet bedenken wat dat nou zou moeten zijn. Hadden ze hier te maken met een SM-stel, misschien extreme bondage? Ze besloten om niet te gissen, maar om een keer ongewoon hun mond te houden.


“Zoals jullie nu wel hebben kunnen raden, is mijn Henry een niet praktiserende pedofiel.” Er viel een minuten lange stilte. T’s mond viel wederom open en mijn maatje… hij was nog stiller dan normaal. Ze wisten niet hoe te reageren. Op een gegeven moment kon T het niet na laten om te vragen of hun dochtertje dan geen gevaar liep, of hij die verleiding kon weerstaan. Zij schudde resoluut met haar hoofd en ontkende alle denkbare gevaren.


Het contact werd na die avond meteen door hen verbroken, het laatste wat ze over ze hoorde was dat ze nu twee dochtertjes hebben en zij een flinke borstverkleining heeft laten doen, om toch maar op één of andere wijze haar pedofiele man te behouden.


We zijn al heel lang geen kinderen meer, maar ongewild hebben we de kinderlokker wel gevonden. Hij had zijn zwarte lange cape en donkere capuchon afgedaan en eindelijk zagen we zijn afschrikwekkende gedaante.

bottom of page