top of page

Ik wil de wereld...

Ik wilde altijd al geweldig zijn. Ik wilde verbijstering brengen en ontroering tegelijk. Ik wilde dat mensen me zagen als ik voorbij liep en me nakeken als ik voorbij was. Ik wilde bemind worden en begeerd zijn. Ik wilde alles, ik wilde de wereld.

Ik vind mezelf dan ook echt geweldig. Ik ben donker en slank, heb fijne borsten en lange benen. En ik ben niet alleen heel erg mooi maar ook intelligent. Ik heb gestudeerd en maak later kans op een goede baan. Verder ben ik grappig en best gevat. Ik weet mij in elke situatie te redden en ben altijd het middelpunt van de avond als ik op een feestje ben.


Soms word ik niet uitgenodigd door mensen, dan voelen ze zich bedreigd door mijn schoonheid, en dat snap ik heel goed, ik ben ook oogverblindend mooi. Veel vrienden heb ik niet, ik ben mijn eigen beste vriendin. En waarom zou ik andere mensen nodig hebben? Ik heb alles al wat ik zou willen! Mannen begeren me maar komen niet te dichtbij. 's Avonds rukken ze zichzelf af met de gedachte aan mij, en alleen die wetenschap al brengt mij vaak tot mijn hoogtepunt. Waarom zou ik een man nodig hebben als ik mijzelf het beste ken van de hele wereld? Mannen brengen liefde, liefde brengt waanzin, waanzin brengt onzekerheid, onzekerheid brengt jaloezie en ga zo maar door. Uiteindelijk blijf je toch weer alleen achter. Je had er beter nooit aan kunnen beginnen.


Vaak zit ik hele avonden op internet te zoeken naar de nieuwste mode trends en de duurste fashion accessoires. Ik post foto's van mezelf in nietsverhullende outfits op het World Wide Web en binnen no time heb ik reacties van over de hele wereld over mijn uiterlijk. Geweldig vind ik dat! Heel soms, als ik mezelf echt geweldig vind, ga ik op zoek naar de wereld. Want dat is het enige wat ik nog mis, verder heb ik alles al. Tot nu toe heb ik de wereld nog nooit te koop aangeboden gevonden, maar vanavond is mijn geluksavond, ik voel het.


En ja hoor, ik heb tot diep in de nacht gezocht, en alle zwarte randen en wallen onder mijn ogen die mij morgenochtend te wachten staan neem ik voor lief. Ik heb hem gevonden. Op Marktplaats nota bene. De Wereld. Even voel ik een euforisch moment dat ik met iemand zou willen delen. Ik kijk om me heen maar besef dan dat ik alleen ben. Dat is waar ook. Ik had niemand nodig...

bottom of page