top of page

The bad guy

Ik reed met hem mee. Niet toevallig de meest ravissante, stoerste, bad guy. Sexy, knap, ad rem, je moest blind zijn om hem niet aantrekkelijk te vinden. Hij was er ook niet vies van om een streepje buiten de lijnen te kleuren, wat hem meteen heel gegeerd maakte bij mij.

Teruggekomen na de drink, zette hij me af bij mijn kot. ‘Bedankt voor de taxirit’, zei ik. Er volgde een zoen ergens in de lucht ter hoogte van mijn oor. Maar al snel raakten we verzeild in een hartstochtelijk gezoen, buiten in de kou, op de parking. Mijn handen verkenden zijn dikke winterjas. Hoe krijg ik die open? Waar zit die rits? Hij had een gespierd bovenlijf. Door zijn hemd voelde ik zijn tepels als harde knobbeltjes tegen de stof duwen. Ik twijfelde nog of het van de kou was, of van de hartstocht. Maar toen ie zijn buik wat introk om mijn hand toegang te verlenen tot zijn broek, was die twijfel weg.


Hij voelde warm, hard en verlangend. We besloten in de auto verder te vrijen, niet wetende waar het zou stoppen. Hij had inmiddels een erectie van jewelste. Een erectie die dringend meer ruimte nodig had, want zijn broek spande enorm. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets beleefde: wat een avontuur, wat een sensatie. Het was al fantastisch tot dan, al zou het nog vele malen beter worden. Ik bevrijdde zijn penis, om hem te pijpen. Diep, heet, snel en dan weer tergend traag. Ik bewerkte hem met mijn tong, dan weer met geklemde lippen. Snel heen en weer, alleen het topje. Dan weer diep, tot op de bodem.


Intussen liet hij me niet gerust, vingerde me tot zijn vingers dropen. Glijmiddel was niet onmiddellijk vereist. Intussen waren het steamy windows in de wagen. Juist, ja: coming from the body heat. We waren beiden zo heet als wat, en moesten ons toch wat discreter gaan parkeren. Een welkom intermezzo, om het wat langer te laten duren.


Eenmaal de auto geparkeerd was, ging ik op hem zitten. Hij gleed in me, soepel, diep, zonder enige obstructie. Mijn borsten uitnodigend om gezoend te worden. Mijn clitoris als een keitje: hard en rond. Hij raakte me aan, likte mijn borsten - als een man moest multitasken was nu wel het moment! Ik kwam ongelooflijk klaar. Ik drukte me zelfs nog dieper tegen hem aan. Zijn mannelijkheid leek wel van staal. Ik zuchtte diep en ik was blij dat hij had gewacht. Alleen: een orgasme volstond niet en ik werkte me snel weer in het ritme, terwijl hij me zoende. Ik had geen ervaring met dit soort van seks. Ik was een bleu’tje op dat gebied. Maar wat ik hier meemaakte was onbeschrijflijk.


Toen ik na drie orgasmes even op adem wou komen wisselden we van plaats. Ik was erg onder de indruk van alles en hij wist zijn orgasme uit te stellen, ervaren als ie was. Ik zou hem echter niet laten gaan zonder, dus nam ik hem weer diep in mijn mond. Lang liet het ultieme moment niet op zich wachten. We zoenden, streelden, konden er niet genoeg van krijgen mekaars tintelende huid te voelen en te blijven voelen. Met spijt rees het besef dat we ons weer moesten fatsoeneren, huiswaarts keren. We beseften toen nog niet wat er zou volgen.


We bleven een tijd friends with benefits. Stiekeme wandelingen, leuke etentjes, een filmpje op de achterste rij, … We hadden vooral heel goede seks. In zijn kantoor, in de wagen, in een verlaten weggetje. In een hotel. Vandaag ben ik vooral blij met de herinnering aan onze vele intieme momenten.

bottom of page