top of page

Ook vrouwen hebben natte dromen

Vannacht droomde ik over klimmen en klauteren in het woestijnlandschap. Geen zandwoestijn, maar een rotsachtige, erg droge woestijn zoals je die ook hebt.

Zulke tochten zijn best gevaarlijk, net omdat de natuur zo ruig is. Er is ook geen mobiel bereik. Niet aan te raden om alleen te doen dus. Gelukkig kwam ik hem tegen, de man die ik al jaren stiekem ontmoet in mijn dromen. Wat me vooral opviel was zijn verlegenheid. Niet per se zijn uiterlijk, want hoewel hij heel mager was, zag hij er verder heel gewoon uit. Ik vond het vooral erg spannend. Wat een avontuur!


We vertrokken heel vroeg ’s ochtends, want rond zeven uur begon onze wandeling. Het was een dagtocht van tien uur lang. Het landschap was droog. Er stond zelfs geen water meer in de rivierbedding. Het regent er dan ook alleen in de winter, een beetje. Maar voor mij is de woestijn de allermooiste plek. Het liep in het begin niet echt los tussen ons. Hij was zo timide dat ik me afvroeg waar hij het lef vandaan haalde. Wanneer ik hem 'per ongeluk’ aanraakte, deinsde hij lichtjes terug.


Dat veranderde toen we rond het middaguur halt hielden bij een opgedroogde waterval. We waren helemaal alleen. Het uitzicht was adembenemend. Twee grote, okerkleurige rotspartijen rezen hoog boven ons op. Ertussen kronkelde een lichtbeige spoor dat verried waar het water ooit was geweest. De lucht was blauw, en op de achtergrond zag je het berglandschap en de dode zee. We gingen op de grond zitten en aten samen. Welkom was het zeker. Laten we het leven vieren!


Plots was hij een ander man. Er ontwikkelde zich een spanningsveld tussen ons. Van het een kwam het ander. Voor we het wisten zaten we elkaars handen te strelen. Armen, schouders, en zo gingen de eerste kledingstukken uit. Het was héél erotisch. Het werd steeds heter en heter, tot het eindigde in spectaculaire seks midden op die waterval. Alleen al het gevoel dat hij in mij klaarkwam, zorgde voor een spectaculair orgasme. Het was bevrijdend. Mooi. Midden in de natuur. Dat uitzicht, en dan natuurlijk het roesje van hem erbij.


Op de een of andere manier zijn we daarna terug naar beneden geklommen, de berg af. Het was nog drie of vier uur lopen door opgedroogde rivierbeddingen. Wadi’s, noemen ze dat. Op een gegeven moment passeerden we een diep waterbekken. Nog vol door de winterregens. We keken elkaar veelbetekenend aan en gingen ‘au naturel’.


We konden duidelijk niet genoeg van elkaar krijgen. Ik begon over zijn penis te wrijven, die meteen zo hard werd als maar zijn kan. Met mijn zachte lippen begon ik hem te verwennen. We streelden elkaar een beetje en begonnen elkaar op te geilen, en in een mum van tijd had hij weer een stijve. Hij trok me naar zich toe en begon me op het ritme van het water te nemen. Dan weer zacht en traag, en op andere momenten hard en diep. Terwijl hij met zijn ene hand met mijn billen speelde en met zijn andere mijn clitoris aanraakte. Ik begon steeds harder te ademen en te kreunen, en ik voelde dat ik bijna ging komen. Hij stopte plots, wilde dat het nog niet voorbij was. Op de oever befte hij me, normaal doet het me niks, maar zijn tempo, de juiste druk op de juiste plek, heerlijk… We gingen terug het water in en begonnen weer te vrijen. Het water gutste om ons heen. Hij voelde dat hij moest vertragen om niet klaar te komen. Ik plaagde hem ondertussen door toch nog een paar zachte bewegingen op zijn penis te maken. Hij begon over mijn clitoris te wrijven. Hij wist precies wat ik wou. Tot ik me niet meer kon inhouden en met mijn derde orgasme van de dag een zucht van opluchting sloeg. Voor we terug gingen, nam ik zijn penis in mijn mond totdat ook hij heerlijk klaarkwam.


Het was de allermooiste droom. En ik droom héél veel. Of ik hem nadien nog heb gezien? Ja in een volgende droom. Ons verhaal heeft nog een staartje gekregen. Hij nodigde me niet lang na ons avontuur uit in zijn kamp. Hij had wel een twintigtal paarden en wilde die aan mij laten zien. De basis was helemaal verlaten toen ik aankwam. Ik had al wel op een pony gezeten, maar nog nooit paardgereden. Die avond leerde hij me hoe het moest. Eerst reed ik alleen. Dan kwam hij achter me zitten en reden we samen in het donker, door de maneschijn, zoals in die cowboyfilms. Echt waar! Maar ik heb er leuke herinneringen aan. Het was wauw. Laat die volgende natte droom maar komen!

bottom of page