top of page

Het kind moet toch een naam hebben

Woedend waren ze, Oliver Kahn en Michael Ballack. Maar ik lag schaterlachend op de grond, tussen bank en salontafel. Want op Teletekst las ik dat de nieuwste dildo’s van de Duitse seksketen Beate Uhse waren genoemd naar deze twee kopstukken van het Duitse nationale voetbalelftal. Het is misschien een raar idee dat er een surrogaatlul naar je genoemd wordt, maar ik zie ongekende mogelijkheden.

De seksgigant beweert dat er geen enkele wet wordt overtreden: de nieuwe dildo’s heten Olli K. en Michael B. en omdat niet de volledige namen van de voetbalgiganten worden genoemd, is er juridisch niets aan de hand. Het feit dat deze producten kort voor het WK worden uitgebracht zal ongetwijfeld op toeval berusten. Jaja, hou een ander voor de gek!

Zelf heb ik ooit ternauwernood weten te voorkomen dat iemand haar hond naar mij heeft genoemd. Ik moet er toch niet aan denken, dat regelmatig de one-liner “Nemesisje, komen!” luid door het Antwerps stadspark schalt. Gepraat als Brugman heb ik, om dat noodlot af te wenden.


Maar dildo’s… Wat een mogelijkheden. Verschillende kleuren kunnen worden toegepast. Natuurlijk een modelletje in Gamma-geel. Voor, hoe toepasselijk, de doe-het-zelver. Of Oranje (voor de rasechte Hollander).


Toch biedt het toekennen van namen aan gangbare modelletjes veruit de meeste mogelijkheden. Fantaseert u even mee?


Model Roger Van G. staat natuurlijk garant voor crimineel lekker genot. En nog gelovig ook. De extra lange variant heet Edwin van der S. en voor de liefhebbers is er ook een mismaakte micro, deze noemen we Stan Van L. Er bestaat ook een model dat overál zijn neus in steekt, de media-dildo: de Paris H. En houdt u ervan om hard te schreeuwen, als het gebeurt? Dames, schaft u zich dan vooral de Maria S. aan. Een heel wild modelletje is natuurlijk de George B. Die spoort niet!!! En heb je er graag een die te groot, te dik en te ijdel is, dan kies je voor de Jean-Marie D. Misschien heb je liever een model dat slap en buigzaam is, dan is de Jef G. gegarandeerd iets voor u. Er is natuurlijk de knappe supersnelle variant: de Fabian C. Of ga je toch voor de Andy S. dan geniet je van de extra dunne variant? En ook voor de liefhebbers van een rechtse of juist een linkse lul zijn namen gereserveerd: Bart de W. en Elio di R.


Ik heb er een nachtje over geslapen. Enorm liggen woelen in bed. Maar ik heb een besluit genomen. Ik ben van harte bereid om ook mijn naam te verbinden aan een dildo. De Nemesis, omdat er meer moet worden gelachen tussen de lakens.


bottom of page